Monipuoliset valaistusalan palvelut

Asiakas- vai alihankintaa? Miten teidän komponenttien hinnat? Ovatko ne kohdallaan?

Tietoa meistä

Laajennetaanko Intiaan tai Kiinaan? Vai olisiko se kuitenki USA? Eiku Saksa!

Tarjontamme

Miltä teidän myynti- ja markkinointiprosessinne näyttää? Onko CRM:n toimivuudessa kehittämisen tarvetta?

previous arrow
next arrow
Slider
Yleiskatsaus
Tietoa meistä
Tarjontamme
 

 

 

Ammattitaito perustuu aitoon kenttäkokemukseen
Taustamme

Will Do It Oy on kotimainen ja itsenäinen liikkeenjohdon konsulttiyritys, joka on
erikoistunut valaistusalan palveluihin. Tiimimme ja verkostomme koostuu
alan vankan kokemuksen omaavista yrittäjistä.

Meillä on lähes kahden vuosikymmenen kokemus valaistusalan toiminnasta erinäisissä myynti- ja johtotehtävissä. Tuote-erityisosaamistamme ovat LED-optiikka, COB-holders sekä liitäntälaitteet.

Kokemuksemme perustuu läheisestä yhteistyöstä maahantuojien, sopimusvalmistajien, toimittajien sekä alihankkijoiden kanssa yli 60 maassa (keskimäärin 250 matkapäivää /per vuosi). Osaamisemme kulmakivenä on oma intohimomme omaan tekemiseen sekä verkostoitumiseen.

Erityisosaamisemme

Erityisosaamistamme ovat valaistusalan verkostojen kehittäminen, asiakashankinta, tekninen osaaminen, LED, optiikka- sekä valaisinkomponentit, markkinoiden ja alihankintakanavien ymmärrys (kattaen
myynti- ja ostohinnat) sekä laajat verkostot koko valaistusalalla.

Muuta osaamistamme ovat myyntijohtaminen sekä myynti- ja markkinointiprosessien kehitys.  Olemme myös Thomas Suomen (Henkilökohtaiset analyysit) akkreditoitu arvioinnin tarjoaja. Lue lisää palveluistamme.

Etsittekö kädet savessa toimivaa kumppania, jolla on aina nälkä ja intohimo työhön sekä ongelmanratkaisuun? Ota meihin yhteyttä ja ryhdytään töihin.

 

 

AJATTELUMALLIMME JA ARVOT, JOIDEN MUKAAN TOIMIMME

Meille tärkeintä on oma intohimo tekemiseen, asiakkaan arvon luonti sekä työhön panostaminen. Näillä tehdään tuloksia!

Kun asioita ei ota liian vakavasti, sillä pääsee pitkälle. Viedään työt alusta loppuun asti luottamuksellisesti, kunnioituksella ja muistetaan pitää hauskaa.

Kehitämme jatkuvasti omaa osaamistamme markkinoiden ja trendien osalta maailmanlaajuisesti sekä paikallisesti. Toimimme mielellämme kanssanne nykyisissä sekä tulevaisuuden hankkeissanne suunnittelusta toteutukseen.

KULMAKIVENÄ LUOTTAMUS JA KUNNIOITUS

Luottamus ja kunnioitus tarkoittaa meille asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme tarjoaman palvelun luottamuksellisuuden ja ainutlaatuisuuden varmistamista.

Asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme voivat olla vakuuttuneita siitä, että palvelu jonka tarjoamme ei tulla jaetuksi kolmansien osapuolien kanssa.

INTOHIMO
LISÄ-ARVON LUOMINEN
UTELIAISUUS
PIDETÄÄN HAUSKAA!
LUOTTAMUS JA KUNNIOITUS

MISSIO

Meidän missiomme on olla teidän yhteistyökumppaninne ja palveluntarjoajanne usealla osaamisalueella. Pitkän ajan kasvua ei tehdä yksin, me teemme sen yhdessä!
(we will do it together).

VISIO

Meidän visiomme on olla maailman johtava ahkerista yrittäjistä koostuva yhteisö, joiden intohimona on jatkuva uuden oppiminen (nälkä) ja asiakkaiden haasteiden ratkaiseminen.

Kysymyksiä, kommentteja?

Ota yhteyttä!